• Fra vores Facebook side


  Hvem har du købt en hue til i år? 🎅🎄Måske kan du stadig være heldig at finde en i din lokale Mødrehjælpenbutik 🤞 Hver hue er unik og håndstrikket eller -hæklet af en frivillig, der gerne vil glæde andre med sit håndarbejde.Og glæden går ikke kun til det barn, der modtager huen, men også den familie, vi kan hjælpe takket være købet ❤️

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  Har du fået købt det hele til julen? Sikkert ikke endnu. Hos Mødrehjælpen i Ringsted-Sorø har vi fortsat juletøj til børn, og du har mange gode muligheder for at finde en række juleoverraskelser til at lægge under træet. Velkommen i butikken i Tinggade 3 i Ringsted, lørdage kl. 10-14 og hverdage kl. 10-17.

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  Vind dagens julepræmie hos Mødrehjælpen Ringsted-Sorø. Du deltager i lodtrækningen med din bon fra dit køb i dag 9. december, og vinderen, der trækkes ved lukketid, får direkte besked. Vi trækker lod om en præmie hver dag op til jul. Du kan se præmien her, og du kan møde os i butikken Tinggade 3 i Ringsted i åbningstiden kl. 10-17 mandag-fredag og lørdag kl. 10-14.

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  Vind dagens julepræmie hos Mødrehjælpen Ringsted-Sorø. Du deltager i lodtrækningen med din bon fra dit køb i dag 8. december, og vinderen, der trækkes ved lukketid, får direkte besked. Vi trækker lod om en præmie hver dag op til jul. Du kan se præmien her, og du kan møde os i butikken Tinggade 3 i Ringsted i åbningstiden kl. 10-17 mandag-fredag og lørdag kl. 10-14.

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  I dag kommer julemanden hos Mødrehjælpen Ringsted-Sorø. Julemanden besøger vores butik i Tinggade 3 i Ringsted i dag torsdag den 7. december kl. 16.00. Han har gaver med til de 40 børn, der kommer først. Under julemandens besøg sker der mange sjove og anderledes juleløjer. Vores julemand kan blandt andet lave ballondyr. Det bliver rigtig sjovt for alle store og små. Velkommen!

  See MoreSee Less

  View on Facebook

 • Kontakt os:

  Butikstelefon: 42927118

  Bestyrelsestelefon: 42927119

  Mail: ringsted@mhj-lokal.dk

 • Meta