Så kom de to Ønsketræer op i henholdsvis Ringsted Bog & Idé og i Svegaard Bog og Idé.
    Træet i Ringsted er venligst doneret af Søren Paludan fra Kærhave skov. Træet i Sorø er doneret af De blå spejdere – Karl af Riise i Sorø, og foden er lavet af Elefanthuset.
    Mere end 100 ønsker hænger nu på de to træer, klart til at blive opfyldt.

Vi takker for donationerne og for det uundværlige samarbejde med Rinsted Bog & Idé og Svegaard Bog & Idé.

På mandag kommer der et fint juletræ i butikken som også er doneret af Søren og frisk fældet i Kærhave Skov.

#ønsketræet #mødrehjælpen #bogideRingsted #bogideSveggard #kærhaveskov #sorøspejderne #deblåspejdere #karlafRiise #jul #glæde #ønsker #mødrehjælpenringsted

HUSK at det er i dag BLACK DAYS starter i butikken🥳

Alle 3 dage kan man deltage i vores konkurrence, hvor vi udlodder 6 pakkekalendere! Der er 2 til dreng, 2 til pige og 2 til baby🤩

For at deltage i konkurrencen, skal du lægge din købsbon med navn og tlf. nr. bagpå i æsken, samt angiver om det er til dreng, pige eller baby🥰

Alle købsboner kan deltage i konkurrencen, uanset beløb der er købt for🤩

Vinderne trækkes lørdag kl. 12, og vinderne kontaktes på telefon så der kan aftales afhentning af præmierne🥰

Der er 50% tilbud på udvalgt kategorier alle 3 dage, se skiltning i butikken🇩🇰

Combivogn fra Coletto. Barnevogn, klapvogn, pusletaske Kr. 1200,-

Tak for kaffe🤩

Det er overskriften på den dejlige mail vi modtog fra hovedkontoret, med den fantastiske besked, at @merrildkaffe vil give alle frivillige i @Mødrehjælpen kaffe, fordi de bruger en del af deres fritid i lokalforeningen.

Alle modtager 2 kasser kaffe á 16 poser af rød Merrild formalet kaffe. Dvs. 2.500 kopper kaffe per lokalforening eller fondsbutik🥳

Vi siger TUSIND TAK til Merrild dels for kaffen, dels for Jeres påskønnelse af det store arbejde alle de frivillige udfører hver evig eneste dag, for at gøre en forskel for de mest sårbare og udsatte familier i Danmark🥰

• Frivillig

Hos os kan du være med i et givende fællesskab af frivillige, som gør en forskel for udsatte børnefamilier i vores lokalområde, der dækker Ringsted og Sorø kommune.

Hvis du har interesse for salg, service og butiksdrift, vil du sammen med de andre søde frivillige skulle varetage den daglige drift af butikken.

Som frivillig i butikken har du bl.a. til opgave:

-at tage imod kunden, yde service og stå ved kassen

-at modtage donationer i butikken

-sortere vasketøj, vaske, tørre, stryge og hænge tøj op i butikken

-sortere legetøj, vaske og checke at det fungere inden det kommer ud i butikken

-opfyldning i butikken ved behov

-prismærkning af tøj

-gøre kassen op

-bidrage til PR og events, som øger salget i butikke

-rengøring

Foretrækker du at hjælpe med tøjet, men ikke stå i butikken, er det også muligt. Vi har også brug for dig, hvis du vil hækle, strikke eller stå for reparationer.

Du bestemmer selv hvor mange vagter du vil have per måned, og kan både vælge at have fast vagt, tilkaldes akut eller begge dele.

Der afholdes personalemøder efter behov, ligesom foreningen afholder arrangementer for de frivillige.

Hvad forventer vi af dig?

At du:

• er serviceminded og møder alle kunder med et smil
    • har lyst til at samarbejde med andre frivillige
    • har lyst til at løfte en eller flere opgaver i butikken
    • har tid til at tage vagter, hvor du selv bestemmer hvor mange vagter, du vil have per måned og kan både vælge selv at tage vagter i vores vagtsystem, have faste vagter, tilkaldes akut eller en kombinationer
    • er loyal over for værdier og målsætninger i Mødrehjælpens lokalforening

Det får du bl.a. ud af at være frivillig i vores lokalforening:

-erfaring med at udvikle butikken

-mulighed for at gøre en STOR forskel for de familier vi hjælper

-kollegialt sammenhold og stærkt socialt fællesskab med dine medfrivillige

-erfaring med kundebetjening

-mulighed for sparring og deltagelse i relevante kurser

-et netværk af engagerede mennesker, der brænder for at arbejde sammen om en god sag

Hvem er vi?

Butikken drives dagligt af de frivillige kræfter, hvor de overordnede beslutninger for butikken træffes af butiksudvalget og de butiksansvarlige, baseret på bl.a. ideer og indput fra alle de butiksfrivillige.

Alle i butikken og lokalforeningen er frivillige ildsjæle, der brænder for et godt fællesskab og en god sag.

Overskuddet fra salget af tøj, legetøj og udstyr går til at gennemføre sociale aktiviteter i lokalområdet for enlige forsørgere og børnefamilier i sårbare situationer.

Vi har bl.a. babystartpakker, i samarbejde med sundhedsplejerskerne, Den Rullende Kagemand, Ønsketræet, Natur & familie, samt udflugter. En del af overskuddet går til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde & kampagner; f.eks sommerlejr og julegavehjælpen

Vi håber meget på at høre fra dig, da alle gode kræfter kan bruges.

Vil du vide mere?

Så kontakt os på tlf. 42 92 71 18 eller mail: ringsted.lf@moedrehjaelpen.dk