• Fra vores Facebook side

  6 days ago


  Lidt billeder indefra Den Blå Planet🥰

  View on Facebook


  Så er vi HELT klar til turen til Den Blå Planet🤩🥳Der er tanket op med sandwich, vand, sodavand, frugt fra Netto køgevej og så har altid flinke Max fra #superbrugsenringsted doneret slikposer til ALLE deltagerne🥰Vi har fået vores sædvanlig flinke chauffør fra #Edelskovbus og vi ved at vi er i sikre hænder på turen derind😎Og bussen er fyldt med 15 forventningsfulde børnefamilier🥰

  View on Facebook

  7 days ago


  Så kom sommeren til DK, med masser af☀️Og det betyder, at vi begynder på sommerture for de udsatte børnefamilier🤩 Det vil give børnefamilierne et tiltrængt pusterum i en hverdag der til tider kan være udfordrende🥳Lige som sidste år donerer @Nettokøgevej frugt til alle turene <3Tak for Jer😇Vi har i dag afhentet æbler, pærer og bananer til turen😎I dag stod søde Bettina for uddelingen💥

  View on Facebook


  Teen fødselsdag🥳Vi har siden foreningens opstart tilbudt børnefamilier "den rullende kagemand", hvor man kan søge om at få det man skal bruge, for at ens barn kan afholde fødselsdag i den institution/skole de går i🥰Den rullende kagemand er for børn op til 13 år, og flere forældre har efterspurgt om vi også kan støtte op om teenagernes fødselsdag🤩Som en af de enlige mødre har fortalt: "Jo ældre børnene bliver, jo dyrere bliver alting også, men desværre bliver tilskuddene mindre, og det bliver sværere, at få enderne til at mødes. Og jeg vil jo rigtig gerne give børnene en GOD oplevelse når de har fødselsdag❤️"Derfor har vi besluttet, at man fremover kan søge om "den rullende pizza"😏Du kan enten downloade ansøgningsskemaet fra vores hjemmeside, som du finder her:xn--mdrehjlpenlokalforeningringsted-pxc20d.dk/aktiviteter/ansogningskemaer/Eller afhente det i butikken i Tinggade😋Derefter udfylder du skemaet, tager et billede og sender til vores email adresse.

  View on Facebook

 • Donation til butik

  I butikken sælger vi børnetøj, legetøj, børnebøger, babytilbehør, sko, støvler, udstyr som barnevogne, babysenge og m.m. til børn i alderen 0 – 8 år, til priser så lave, at de fleste budgetter kan være med.

  For at kunne det, er vi afhængige af borgernes opbakning, i form af donationer, som de frivillige sorterer, hvorefter alt det vi har fået ind vaskes og checkes inden det kommer til salg i butikken.

  Tøjet bliver desuden tørret, strøget og hængt op på bøjler. Alt legetøj som skal bruge batterier testes, da vi ikke vil sælge defekt legetøj.

  Donationerne afleverer man enten direkte i butikken i åbningstiden, eller sætter foran vores hoveddør som vender ud til Tinggade.

  Eksempler på donationer:

 • Kontakt os:

  Butikstelefon: 42927118

  Bestyrelsestelefon: 42927119

  Mail: ringsted.lf@moedrehjaelpen.dk

 • Meta