• Fra vores Facebook side


  🌞kig ind i butikken

  See MoreSee Less

  View on Facebook

  3 days ago


  BANKO AFTEN 🥳 Den sidste torsdag i måneden afholdes der banko i #generationscaféen og igår var ingen undtagelse! Der blev hygget med kage imens tallene blev råbt op, og selvom vi altid plejer at snakke løs, så var det nogle meget stille og fokuserede børn og voksne 😇🤣 Man kunne nemlig vinde gavekort til Lydolphs isbar, så det var bare om at få alle tallene med 🍧🍦#generationscafé #cafeingeborg #banko #kage #is #støtlokalt #lydolphsisbar #hygge

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  🌞kig ind i butikken

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  🌞kig ind i butikken

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  Kig ind i butikken

  See MoreSee Less

  View on Facebook

 • Babystartpakke

  Befinder du dig i en sårbar situation og mangler du tøj til dit barn i tiden lige efter fødslen, kan vi hjælpe med en Babystartpakke.

  Babystartpakken indeholder det nødvendige basistøj til en nyfødt, fx bodyer, sparkedragter, bluser, bukser, sokker, sengetøj, lidt legetøj, 1 pakke bleer og årstidens overtøj. Der medfølger altid et superlækkert og nyt patchworktæppe, doneret af “Patchworktæpper til Mødrehjælpen”. Derudover udleveres der et gavekort på 75 k. til butikken, som modtageren selv bestemmer hvad det skal bruges til.

  Tøjet varieres efter vores indkomne donationer og årstiden. Det er brugt, men i pæn & god stand og som alt andet i butikken, altid vasket og strøget.

  Babystartpakkerne uddeles til enlige eller vordende mødre, enlige fædre og udsatte familier. Pakken er et supplement til det nødvendige babyudstyr, til barnets første måneder.

  Ønsker du at modtage en Babystartpakke, skal du tale med din sundhedsplejerske, om muligheden for at få et gavekort til en Babystartpakke, enten i Ringsted eller Sorø Kommune, alt efter hvor du bor.

  Modtager du et gavekort, kan du efterfølgende hente pakken i vores butik i Tinggade 3, 4100 Ringsted uden omkostninger for dig.

 • Kontakt os:

  Butikstelefon: 42927118

  Bestyrelsestelefon: 42927119

  Mail: ringsted.lf@moedrehjaelpen.dk

 • Meta